G.I. Joe: Змийски очи
Wild Mountain Thyme

Какво е любовта (2020)

5.64 160 votes
Актьори
Emily Blunt, Jon Hamm, Jamie Dornan
Режисьор
John Patrick Shanley
Сценарист
John Patrick Shanley
Снимки
Crossmolina, Mayo, Ireland
Жанр
Драма
Година
2020
Премиера
Държава
Ирландия, Англия
Продължителност
1 ч 42 мин
Трейлър на Какво е любовта (2020)
385
Абонирай се за YouTube канала ни
Епична любовна история, която се развива в спиращите дъха селски райони на Ирландия, в които всички са полулуди от самота или любов.

Историята на двама своенравни млади любители на селските райони на Ирландия Антъни и Розмари, чиито семейства са в конфликт, заради силно желана ивица земя, която разделя фермите им. Антъни прекарва дните си на полето изтощен от работа, но още повече от силното презрение на баща си. Един ден баща му заплашва да го лиши от наследството, като предаде семейната ферма на американския му братовчед Адам.

Младата Розмари е леко разочарована от Антъни, който непрекъснато в детството си я е смущавал, но скоро между тях започват да прехвърчат искри. Майка ѝ се опитва да обедини семействата, като пренебрегне разликите, преди да се станало твърде късно.

Точно когато Антъни изглежда, че събира смелост да се изправи срещу сдържаните си чувства към Розмари, братовчед му Адам се намесва, отвеждайки я в Манхатън на романтична почивка, прекарвайки 24 вълшебни часа. Колко истина има в крилатата фраза, че истинската любов винаги печели?

С участието на

  • Emily Blunt
    Emily Blunt
    Емили Блънт
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички