G.I. Joe: Змийски очи
Widows

Вдовици (2018)

6.990 200 votes
Актьори
Viola Davis, Elizabeth Debicki, Michelle Rodriguez
Режисьор
Steve McQueen
Сценарист
Steve McQueen, Gillian Flynn
Снимки
Chicago, USA, Illinois
Жанр
Драма, Криминален, Трилъри
Година
2018
Премиера в България
Държава
САЩ, Англия
Продължителност
2 ч 09 мин
Трейлър на Вдовици (2018)
2 686
Абонирай се за YouTube канала ни
Адаптация на британския мини сериал "Вдовиците". Трима крадци умират, а техните жени, след като научат за целите на починалите си съпрузи, решават сами да организират преврат.

Widows (2018)

По време на въоръжен грабеж от четирима престъпници, действия излизат извън контрол и те трябва да заплатят с живота си. Вероника, Алис, Линда и Бел, са четири обикновени жени, които нямат нищо общо помежду си, но техните мъртви съпрузи са им оставили криминалните си машинации, като един голям дълг, който сега трябва да бъде премахнат. Жените на починалите не се предават на скръбта си, а решават да завършат работата, която съпрузите им са започнали. За да изпълнят преврата, трябва в своите планове да включат един нищо неподозиращ политик. Следователно те се събират заедно за да вземат съдбата си в свои ръце.

Зад кадъра и информация

Стив Маккуин създава римейк на британския телевизионен сериал “Вдовици” от 1983 г. В него действията са аналогични: вдовици, чиито съпрузи са починали по време на грабеж и включва шест епизода. Сериала продължава през 1985 г., като нов сезон със шест части. Освен това, през 1995 г., десет години по-късно сериала She’s Out се базира на същата история.

Сценария на филма е написан от Стив Маккуин заедно с авторката на Не казвай сбогом – Джилиън Флин.

В началото на продукцията, режисьорите се обърнаха към Дженифър Лорънс за да вземе една от вдовическите роли, което не се осъществи поради трудности в насрочването. Също така Ейми Адамс междувременно беше основна роля в разговора им.

Въпреки че Колин Фарел и Лиъм Нейсън са опитни актьори и идват от ирландския остров, това е първия филм, в който те участват заедно.

Актьорски състав

 • Liam Neeson
  Liam Neeson
  Лиъм Нийсън
 • Colin Farrell
  Colin Farrell
  Колин Фарел
 • Elizabeth Debicki
  Elizabeth Debicki
  Елизабет Дебики
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички