Дедпул и Върколака

Брутална нощ (2022)

Violent Night
6.7100 хил. гласа
Актьори
David Harbour, Beverly D'Angelo, John Leguizamo
Режисьор
Tommy Wirkola
Сценаристи
Josh Miller, Pat Casey
Снимки
Winnipeg, Manitoba, Canada
Жанр
Екшън, Комедия, Криминален
Година
Премиера в България
Държави
САЩ, Канада
Продължителност
1 ч 52 мин
Трейлър на Брутална нощ (2022)
3 240
Абонирай се за YouTube канала ни
Шеговита коледна комедия, в която Дядо Коледа е супер шпионин, който е решил да накажи група банкови обирджии.

Отчуждена семейна двойка е решила да прекара Коледа заедно с дъщеря си. Но тази година идиличната нощ на богатото семейство не е подарена. Вместо уют и семейна топлина се разразява хаос, когато отряд наемници нахлува в дома им, за да се сдобият с милионите в сейфа. Предвождани от Бен, натрапниците не се колебаят да използват оръжие.

Междувременно в навечерието на празника Дядо Коледа се занимава с обичайната си работа, като раздава подаръци на добрите и наказва непослушните. И тази нощ не е по-различна, въпреки че се оказва в центъра на ситуация със заложници. Всеки, който вярва в добродушния старец с пухкава брада, ще получи нещо по-добро. Престъпниците определено не са очаквали такъв противник, а още по-малко осъзнават, че са в списъка с непослушните на Дядо Коледа. Той ще им се противопостави с всички сили. Тази година неговият подарък ще бъде да спаси семейството. Дядо Коледа ще докаже, че не е просто любезен старец, а има няколко тайни трика в ръкава си.

Брутална нощ е коледен трилър с черен хумор от сценаристите на Соник: Филмът (2020). Томи Виркола е режисьор, който е придал кървав обрат на добре позната приказка Хензел и Гретел: Ловци на вещици. Дейвид Лийч участва като продуцент, който постави нови стандарти в екшъните с Джон Уик, Дедпул 2 и Атомна блондинка.