Бързи и яростни 9
Unhinged

Ненормален (2020)

647 700 votes
Актьори
Russell Crowe, Caren Pistorius, Jimmi Simpson
Режисьор
Derrick Borte
Сценарист
Carl Ellsworth
Жанр
Трилъри
Година
2020
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 30 мин
Трейлър на Ненормален (2020)
4 668
Абонирай се за YouTube канала ни
Млада жена си навлича гнева на мъж, при един ежедневен пътен конфликт. Очевидно мъжът няма какво повече да губи и с поредица от смъртоносни уроци взема жената за своя мишена, за да я научи на обноски и извинения.
Рейчъл е на път към училището на сина си, където трябва да го остави и след това да потегля за работа. Отново има задръствания и интензивен трафик, който гарантира, че ще закъснеят. В допълнение, една от колите на светофара стои на зелено, при което Рейчъл нервно натиска клаксона и ръкомаха. На пръв поглед малкия и обичаен проблем, прераства в нещо непредсказуемо: странния шофьор има твърде много проблеми, от които вече излиза извън контрол. Той бележи младата жена и сина ѝ за своя мишена. Непрекъснато пренебрегван от всички и нямайки какво да губи, той е решен да остави свой печата върху света, като даде смъртоносен урок на жената и на всичко, което тя обича. С пълна ярост и преследване по пътищата, въвлича Рейчъл в безпощадна игра на оцеляване.
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички