Дедпул и Върколака

Воайорите (2021)

The Voyeurs
6.133 хил. гласа
Актьори
Sydney Sweeney, Ben Hardy, Justice Smith
Режисьор
Michael Mohan
Сценарист
Michael Mohan
Снимки
Montreal, Quebec, Canada
Жанр
Драма, Трилър
Година
Премиера
Държава
Канада
Продължителност
2 ч
Трейлър на Воайорите (2021)
448
Абонирай се за YouTube канала ни
Пипа и Томас воайорстват с любопитство връзката на привлекателните си съседи. След като виждат нещо, на което не трябва да са свидетели и се намесват в живота им, идват катастрофални последици.

В центъра на историята са Пипа и Томас – двама лудо влюбени, който най-накрая са намерили своя апартамент мечта в средата на Монреал, за който са чакали толкова време. Веднага след нанасянето забелязват, че имат перфектна гледка към отсрещния апартамент. Там живеят Марго и Себ, двойка, на интимните преживявания на която често стават свидетели. С течение на времето те все по-често поглеждат към съседния апартамент, но това забавление се превръща в мания. Пътищата на двете двойки се пресичат все по-често. Особено фрапиращо е, че Себ кани и дружи жени освен Марго. Пипа и Томас стават част от опасна игра, която придобива все по-страшна картина. Тя виждат неща, на които не трябва да бъдат свидетели и любопитството им ще има сериозни последици.

Сюжетът се основава на различни мотиви, които Алфред Хичкок вече е използвал в шедьовъра си Задният прозорец (Rear Window) от 1954 г., а по-късно тази идея е използвана във филми като Disturbia (2007), Жената на прозореца (2021).