IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови

Под дървото (2017)

6.9
Между съседи възниква конфликт, поради едно дърво, което прави прекалено много сянка на една от къщите.

Да разлаем съседите 2 (2016)

5.7
Продължава комедията Съседи, но този път Кели и Мак се натъкват на още по-луди съседи и се обединяват с Teddy и групата му за да се преборят с новите съседи, които са огромна група от жени.

Внимавай какво си пожелаваш (2015)

5.7

Какво ще стане ако се сбъдне всичко което си пожелаем? Точно това се случва с Дък, във филма „Внимавай какво си пожелаваш”.

Keeping Up with the Joneses (2016)

В комедията две двойки - държавно агенти и международни агенти ще бъдат съседи. Новодошлата дойка, колкото и да се опитва да не буди съмнения, за работата си, това се оказва напълно невъзможно за тях и от тайни агенти, се превръщат в най-известните хора в града.
5.9

Съседското момче / The Boy Next Door (2015)

Когато едно красиво и чаровно младо момче, на име Ноа (Раян Гузман) се нанася в съседската врата до току-що разведената учителка в гимназията Клеър Питърсън (Дженифър Лопез), тя решава да създаде приятелство с него. . Когато, обаче осъзнава, че връзката им не е правилна и решава да прекрати тези взаимоотношения, чаровното момче изкарва на показ своята агресивна страна. Клеър трябва да направи всичко по силите си за да спаси семейството си от съседското момче…
4.7

Да разлаем съседите / Neighbors (2014)

До семейство с малко дете, се заселва да живеят купонджии. Двете семейства постоянно се карат и започват да си правят на ядат, с цел този който  не може повече да издържи да напуска. Войната ожесточено смешна, но никой не иска да се отказва.
6.3