Лятното приключение на Лука
The Translators

Преводачите (2020)

6.55 370 votes
Актьори
Lambert Wilson, Riccardo Scamarcio, Olga Kurylenko
Режисьор
Régis Roinsard
Сценарист
Daniel Presley, Romain Compingt
Жанр
Трилъри
Година
2020
Премиера в България
Държава
Франция, Белгия
Продължителност
1 ч 45 мин
Трейлър на Преводачите (2020)
786
Абонирай се за YouTube канала ни
Девет преводача са изолирани без никакъв възможен контакт с външния свят, докато не се преведе последната част от трилогията на най-продавания роман. След като хакер е публикувал 10 страници от романа с цел изнуда, авторът започва да се пита, откъде идва течът
Ерик е автор на един от най-известните бестселъри в историята на литературата. Той е завършил последната си част, но преди да я пусне в продажба, иска да се преведе на девет езика. За целта наема девет преводача, за да преведат книгата на съответните езици. Те ще бъдат изолирани в бункер, докато не бъдат преведени всички страници. За да не изтече никаква информация не се допускат телефони или всякакъв вид електронни устройства, с които може да се копира книгата. Въпреки всички тези строги мерки, Ерик получава първите десет страници от книгата си по имейл и изнудване: ако не преведе 5 милиона евро, не сам тези 10 страници, а цялата книга ще бъде публикувана и край с авторските му права. Вбесен, Ерик се връща обратно в бункера, за да открие виновника. Той е решен да предприеме всякакви мери, в това число и изтезание, докато не открие изнудвача.

С участието на

  • Olga Kurylenko
    Olga Kurylenko
    Олга Куриленко
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички