Дедпул и Върколака

The Recruit / Новобранецът (2022)

The Recruit
7.447 хил. гласа
Сезон 1
8 епизода
Актьори
Noah Centineo, Aarti Mann, Laura Haddock
Сценарист
Alexi Hawley
Снимки
MONTRÉAL, Québec, Canada
Жанр
Екшън, Криминален, Приключенски
Година
Премиера
Държава
САЩ
Трейлър на The Recruit / Новобранецът (2022)
705
Абонирай се за YouTube канала ни
Адвокат, работещ за ЦРУ, е въвлечен в опасна игра в смъртоносната мрежа на международната политика. Той трябва да си проправи път или ще бъде погълнат от машинациите на агенцията.

Адвокат Оуен е млад, страстен и амбициозен. Той е още по-развълнуван, когато го наема не кой да е, а ЦРУ. Но първоначалната еуфория бързо е последвана от разочарование, когато разбира, че новата му работа няма да включва съдебни процеси, а планини от документи. От него се изисква да остане на бюрото си и да прегледа безкрайните архиви един по един. Не получава помощ от никой, все пак той е адвокат, така че трябва да се справи сам.

Скоро в досиетата попада на един застрашаващ случай: бивша агентка заплашва ЦРУ, че ще разкрие знанията си. Нейното условие е, да я оправдаят за престъпление, в което е обвинена и да я освободят от затвора. Оуен се заема със случая, но още в самото начало се появяват първите му врагове. Изведнъж се оказва, че всички, включително и ООН, са се заели с нея, а Оуен болезнено осъзнава, какъв новобранец е все още в тази работа. Докато шефовете му го оставят на произвола на съдбата, той се заплита във все по-голяма мрежа от интриги, насилие и международна политика.