Хищникът (2018)

5.4107 700 votes
Актьори
Boyd Holbrook, Jacob Tremblay, Trevante Rhodes
Режисьор
Shane Black
Сценарист
Fred Dekker, Shane Black
Снимки
Vancouver, Canada, British Columbia
Жанр
Екшън, Приключенски, Ужаси
Година
2018
Премиера в България
Държава
Канада, САЩ
Продължителност
1 ч 47 мин
Трейлър на Хищникът (2018)
10 174
Абонирай се за YouTube канала ни
Трейлър на Хищникът (2018)
От границите на неизследваното космическо пространство, Хищниците пристига по улиците на малко градче в ужасяващото преоткриване на поредицата "Predator". Генетично модифицирани, като комбинират ДНК на различни видове, най-смъртоносните ловци във вселената сега атакува Земята.

Хищници, извънземни ловци, технологично развити, идват на Земята и причиняват много проблеми, след като едно малко момче случайно им позволява да се върнат. Но този път те са по-силни и по-умни от всякога, главно поради факта, че са използвали ДНК на други видове, за да еволюират генетично. Хаотична трупа от бивши войници и умопомрачен учител ще бъде единствената надежда на човечеството от тази невиждана и непреодолима заплаха от извънземен произход.

Правителството иска помощта на пенсионирания войник Куин да се бори с извънземните, а той от своя страна се нуждае от помощта на аутистичния си син, за да разбере езика съществата. Заедно с най-добрия си приятел и екип от учени, Куин ще започне приключение, което може да доведе до фатални последици за всички участници.

Зад кадъра и информация

Този път ще открием повече за това опасно същество, което ще бъде преоткриване на франчайзинга. Шейн Блек насочва този нов филм, който ще се задълбочи в митологията на сагата и освен това ще се опита да запази духа на оригиналния филм.

Хищникът ще донесе на големия екран на най-известното и смъртоносно извънземно, което е роден в Predator (1987), класическа научна фантастика, режисиран от Джон Мактиърнън и с участието на Арнолд Шварценегер.

Филмовата поредица започна през 1987 година. В него се разказва за няколко войници, който влизат в специално звено, което служи на американското правителство. Те се обучават в джунглата, където са нападнати от технически най-добре оборудваните извънземни, наречени Хищници. Нека да припомним, че Dutch (Арнолд Шварценегер), беше единствения който преодолява атаката на пришълците, която се състои от сложен арсенал от оръжия и почти непобедими противници.

С участието на

  • Olivia Munn
    Olivia Munn
    Оливия Мун