Аквамен 2 и изгубеното кралство

Малките неща (2021)

The Little Things
6.3119 хил. гласа
Актьори
Jared Leto, Rami Malek, Denzel Washington
Режисьор
John Lee Hancock
Сценарист
John Lee Hancock
Жанр
Драма, Криминален, Трилър
Година
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
2 ч 08 мин
Трейлър на Малките неща (2021)
3 618
Абонирай се за YouTube канала ни
Дийк е старо ченге, което има невероятен усет към престъпността, толкова добър, че започва да смущава и собствения си партньор Бакстър. Докато крие тъмното си минало, заедно трябва да открият мистериозен убиец.
Дийк (Дензъл Уошингтън) е прекъснал, но все още талантлив шериф. Въпреки че е от калифорнийския окръг Керн, като следовател е разработил око за най-малките неща: подробности, които биха могли да решат случая. На него е назначен нов партньор Бакстър (Рами Малек), известен градски детектив с кариера в Лос Анджелис, с който трябва да заловят сериен убиец. Първоначално Бакстър е скептичен към старото ченге, но скоро се впечатлява от окото му, което улавя и най-незабележимите детайли. Но партньорството им започва да се подлага на изпитание, защото способността на Дийк да осъзнае и най-дребните неща е смущаващо точна, а готовността му да заобиколи правилата включва и неговия партньор. Освен това старият полицай все още има тъмна тайна в миналото си, която го смущава и пред която все някога трябва да се изправи. От своя страна Бакстър трябва да се опита да задържи партньора си в правилния път, защото дори и с невероятния си детективски усет, не приема правилата много на сериозно. Сложния характер на Дийк поставя по-младото поколение пред трудна дилема.
Дензъл Уошингтън ще бъде в познатата роля на супер-детекрив, в която сме свикнали да го виждане. Към момента октомври 2020 г. продукцията вече е завършена, но с датата на премиера  в началото на  2021-ва като че ли говори само за едно, че ще бъде отложена! Малко вероятно е Уорнър Брос да пуснат филм със звезди от такъв калибър в кината, ако обстоятелствата продължават да бъдат такива.

 

С участието на

  • Denzel Washington
    Denzel Washington
    Дензъл Уошингтън
  • Rami Malek
    Rami Malek
    Рами Малек