Смърт край Нил

The Little Things (2021)

Актьори
Jared Leto, Rami Malek, Denzel Washington
Режисьор
John Lee Hancock
Сценарист
John Lee Hancock
Жанр
Трилъри
Година
2021
Премиера в България
Държава
САЩ
135
Дек е старо ченге, което има невероятен усет към престъпността, толкова добър, че започва да смущава и собствения си партньор Бакстър. Докато Дек крие тъмното си минало, заедно трябва да открият мистериозен убиец.

В “Дребните неща” Дек (Дензъл Уошингтън) е прекъснал, но все още талантлив шериф от Кърн, Калифорния и Бакстър детектив от Лос Анджелис, които решават да издирят сериен убиец. Първоначално Бакстър е скептичен към старото ченге, но скоро се впечатлява от окото му, което улавя и най-малките детайли. Но партньорството им започва да се подлага на изпитание, защото способността на Дек да осъзнае и най-дребните неща е смущаващо точна, а готовността му да заобиколи правилата включва и неговия партньор.  

Освен това старият полицай все още има тъмна тайна в миналото си, която го смущава и пред която все някога трябва да се изправи.

Актьорски състав

  • Denzel Washington
    Denzel Washington
    Дензъл Уошингтън
  • Rami Malek
    Rami Malek
    Рами Малек
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички