G.I. Joe: Змийски очи
The Dry

Сушата / The Dry (2020)

711 090 votes
Актьори
Eric Bana, Keir O'Donnell, Genevieve O'Reilly
Режисьор
Robert Connolly
Сценарист
Harry Cripps, Robert Connolly
Снимки
Melbourne, Victoria, Australia
Жанр
Драма, Криминален
Година
2020
Премиера
Държава
САЩ, Австралия
Продължителност
1 ч 57 мин
Трейлър на Сушата / The Dry (2020)
353
Абонирай се за YouTube канала ни
Детектив разследва две убийства, извършени през десетилетия години, като се сблъсква с предразсъдъците и гнева на общество, белязано от тежки социални проблеми.
Федералният агент Аарон Фалк се завръща в родния си град, в който не е стъпва 12 години. Той иска да почете паметта на приятеля от детството си Люк, за който се твърди, че е убил детето и жена си, след което се е самоубил. Той е станал жертва на лудостта опустошила почти цялото население на града, след десетилетия суша. Аарон неохотно се съгласява да остане по-дълго от планираното и да разследва престъплението. Това обаче отваря в него стара рана – смъртта на 17-годишно момиче, което го навява на мисълта, че тези две престъпления, разделени от десетилетия години, може би са свързани. Докато се бори да докаже невинността на Люк, той се изправя срещу предразсъдъците и гнева на ужасеното общество.
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички