Дедпул и Върколака

The Crowded Room (2023)

The Crowded Room
7.733 хил. гласа
Сезон 1
10 епизода
Актьори
Tom Holland, Sasha Lane, Amanda Seyfried
Сценарист
Akiva Goldsman
Снимки
New York City, New York, USA
Жанр
Драма, Криминален
Година
Премиера
Държава
САЩ
Трейлър на The Crowded Room (2023)
415
Абонирай се за YouTube канала ни
По действителен случай Дани (Том Холанд) е арестуван заради стрелба, а самия той вярва, че страда от множествено разстройство на личността и е невинен.

Дани Съливан (Том Холанд) не изглежда на опасен или престъпник, особено като се има предвид скромния му вид. Въпреки всичко през 1979 г. в Ню Йорк той е обвинен в участие на стрелба, за която е повдигнато обвинение. След ареста се превръща в мишена на следователката Рия (Аманда Сейфрид), на която е възложено да извърши разпит. В поредица от разпити Дани се потапя дълбоко в собственото си минало, разкривайки забравени спомени, които се крият в дълбините на съзнанието му. Той осъзнава какво всъщност се крие зад многобройните сенчести тайни, потънали в забрава. Рия дава всичко от себе си, за да го осъди, а в същото време Дани намира шокираща истина за себе си, която променя не само разследването но и много други неща. Дали наистина Дани е стрелял или някой се опитва да хвърли вината върху него? Дани твърди че е невинен с немислима причина. Той вярва, че страда от множествено разстройство на личността. Той е убеден, че самият той не е извършил престъплението.

Сериалът е замислен като поредица от истории, в която всеки сезон ще проследява различни хора, които се борят с психичното си заболяване. Сезон 1 е базиран на биографичната книга The Minds of Billy Milligan. Били Милиган е представен като героя Дани.

С участието на

  • Tom Holland
    Tom Holland
    Том Холанд
  • Amanda Seyfried
    Amanda Seyfried
    Аманда Сейфрид