Невероятния живот на Енцо (2019)

7.31 850 votes
Актьори
Kevin Costner, Milo Ventimiglia, Amanda Seyfried
Режисьор
Simon Curtis
Сценарист
Garth Stein, Mark Bomback
Снимки
Vancouver, Canada, British Columbia
Жанр
Драма, Комедия
Година
2019
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 49 мин
Трейлър на Невероятния живот на Енцо (2019)
881
Енцо е куче, което прекарва по-голямата част от времето си в гледане на телевизия, за да разбере голямата страст на своя стопанин: автомобилните състезания.

Филмът следва историята на Дени Суифт и кучето му Енцо. Докато Дени е състезателен шофьор и представител в Сиатъл, то неговият домашен любимец вярва в една монголската легенда, че ако научи достатъчно добре за живота на хората, в следващия си живот може да се прероди като човек.Той иска да бъде подготвен възможно най-добре и за това прекарва времето си в наблюдение на хората около него и иска да разбере философията на живота. Всеки ден Енцо се опитва да научи все повече за хората и да развие собствена човешка личност.

Особено полезна за него е телевизията, в която най-вече гледа голямата страст на Денис: състезания с автомобили. Въпреки че все още е кучето, с внимателно наблюдаване на ежедневието може да промени живота на своя господаря към нещо по-добро.

Но кой би си помислил, че състезанията също учат любознателния Енцо? Защото някои от триковете и техниките, които пилотът използва на пистата на Формула 1, също могат да им помогнат да направят по-успешни пътища на живота си.  

Въз основа на романа “Изкуството да се състезаваш в дъжда” на Гарт Стайн. Историята съчетава различни чувства и ситуации, като болка, свобода, обич и риск.

С участието на

  • Amanda Seyfried
    Amanda Seyfried
    Аманда Сейфрид