Терминатор 6: Мрачна съдба (2019)

Актьори
Mackenzie Davis, Arnold Schwarzenegger, Edward Furlong
Режисьор
Tim Miller
Сценарист
Charles H. Eglee, James Cameron
Снимки
Origo Film Studios, Hungary, Budapest
Жанр
Sci-Fi, Екшън, Приключенски
Година
2019
Премиера в България
Държава
Китай, САЩ
Трейлър на Терминатор 6: Мрачна съдба (2019)
4 171
Трейлър на Терминатор 6: Мрачна съдба (2019)
Терминатор Т-1000 пристига от бъдещето за да убие Дани, от която ще зависи оцеляването на човечеството. За нейно щастие, тя ще бъде защитена от възможно най-добрия екип, за който дори не си е и мечтала: Т-800, генетично еволюиралата Грейс и Сара Конър.

27 години след събитията на Терминатор 2: до преди няколко дни живота на Дани Рамос беше идеален, но изведнъж всичко се промени: тя се озова в разгара на война между хората и машини, в която освен Сара Конър, за щастие и еволюиралата Грейс, е на тяхна страна. Терминатор от течен метален Т-1000 е изпратен от бъдещето, за да сложи край на живота на Дани. Противникът изглежда непобедим и Дани ще бъде бързо ликвидирана, но Сара събира екип от агенти и приятели за да спре машината за убиване и да я защити. В битката, от която зависи всичко, жените ще срещнат Т-800 (Арнолд Шварценегер).

Първоначално, след Генезис, трябваше да започне нова трилогия, но се оправдаха очакванията, с тази изненадваща поредица, която се развива десетилетия след събитията в “Терминатор 2: Денят на страшния съд” от 1991 година, който е отново по сценарий на Джеймс Камерън.

С участието на

  • Arnold Schwarzenegger
    Arnold Schwarzenegger
    Арнолд Шварценегер