Смъртта може да почака
Ted Lasso

Тед Ласо Сезон 2 (2021)

8.887 420 votes
Сезон 2
12 епизода
Актьори
Jason Sudeikis, Stephen Manas, Brendan Hunt
Сценарист
Brendan Hunt, Bill Lawrence, Joe Kelly
Снимки
West London Film Studios, London, England, UK
Жанр
Драма, Комедия
Година
2021
Премиера
Държава
САЩ, Англия
Трейлър на Тед Ласо Сезон 2 (2021)
63
Абонирай се за YouTube канала ни
Втори сезон на сериала за треньора по американски футбол Тед Ласо, който бе нает от Ребека, за да съсипе отбора на съпруга ѝ. Вместо това Тед поведе отбора напред, без никога да се е занимавал с английски футбол.

Когато Тед беше обявен за старши треньор, феновете бяха недоволни, но след няколко месеца той бележи положителни резултати. Но никой не знае, че Тед крие голяма тайна: той няма представа какво прави и всичко, което е постигнал, е чист късмет.

Докато предстоят най-големите мачове, отбора претърпява драматичен и обрат. Бившата звезда Рой е на път да сложи край на кариерата си. По вина на Дани отбора загубва талисмана си Ърл, при което Дани изпада в житейска криза. Дори неизчерпаемият оптимизъм на Тед Ласо не може да възстанови състоянието на Дани. Нает е психологът Шарън, която трябва да бъде с отбора непрекъснато. Тя не се интересува от веселата му природа, а иска да анализира методите му на обучение. Разбира се единствено той знае, че няма такива и това не му харесва.  

Собственика на клуба Ребека, докато търси нови любовни приключения, за първи път ѝ се налага да мисли за просперитета на клуба. Изпаднала в трудно положение, тя е на път да разкрие истината, за която е нает Тед Ласо.

Сезони

  1. Тед Ласо (2020)
    Тед Ласо (2020)
  2. Тед Ласо Сезон 2 (2021)
    Тед Ласо Сезон 2 (2021)
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички