Райско кътче в ада / Suburbicon (2017)

5.630 900 votes
Актьори
Matt Damon, Julianne Moore, Oscar Isaac
Режисьор
George Clooney
Сценарист
Ethan Coen, Joel Coen
Снимки
Los Angeles, USA, California
Жанр
Криминален
Година
2017
Премиера в България
Държава
Англия, САЩ
Продължителност
105 мин.
Трейлър на Райско кътче в ада / Suburbicon (2017)
3 / 5 - 2 vot
685
2
0
Златните предградие на 50-те години са перфектния модел на семеен живо. Те са пометени от неконтролируема спирала от изнудване, предателство и отмъщение. Животът на едно семейство внезапно е пречупен от злия ден на модерния свят.
Това е въплъщение на американската мечта, на живота в предградията: тук баща, майка и дете искат да бъдат едно семейство и да живеят в прекрасен дом.  Това са петдесетте години, когато в света все още е нормален. Но с годините, неправомерното поведение на местообитателите на предградията се повишава – вече не всичко е толкова красиво, а природата не е така непокътната, каквато е бил преди години. Тук има опасни замърсявания. В опит семейството да възстанови фасадата на крайградския модел следват поредица от изнудване, измама и отмъщение, които се промъкват в техния мечтан съвършен свят.
Зад кадъра и информация
След първия сценарий на Итън Коен и Джоел Коен, който бе завършена през 2005 г., проектът бе отложен. През есента на същата година, Джордж Клуни пое производството. Част от извените му скорошни продукции са Пулсът на парите 2016, Аве, Цезаре 2016 и Утреландия 2015, който има отличен сюжет и замисъл, с единствения недостатък, че героите са деца и според зрителите има вид на тийнейджърски филм.

С участието на

  • Matt Damon
    Matt Damon
    Мат Деймън