Докато смъртта ни раздели (2019)

6.865 140 votes
Актьори
Samara Weaving, Mark O'Brien, Adam Brody
Режисьор
Tyler Gillett, Matt Bettinelli-Olpin
Сценарист
Ryan Murphy, Guy Busick
Жанр
Трилъри, Ужаси
Година
2019
Премиера в България
Държава
Канада, САЩ
Продължителност
1 ч 35 мин
13 305
Грейс току що се е омъжила за Алекс, но преди да бъде приета в неговото семейство, трябва да участва в тяхната стара традиция. Оказва се, че това може да се превърне в смъртоносна игра, в която Грейс, трябва да направи всичко необходимо, с единствената цел да оцелее.

Съвсем скоро Грейс ще се омъжва за Алекс Де Ломаси и в този момент тя не може да бъде по-щастлива. Тя предполагаше, че това ще бъде най-красивия ѝ ден в живота, но да бъде част от богатото семейство, е всичко друго, но не и празник. В нощта преди сватбата си, млада жена получава посещение от ексцентрична фамилия на младоженеца, която ѝ съобщава, че за да бъде приета в семейството им, трябва да се включи в старата им традиция, като участва в една игра и трябва да я спечели.

Преди да осъзнае истинската същност на традицията, тя е въвлечена в коварна игра на котка и мишка в огромното имение, която далеч надхвърля представите ѝ за познатата игра. Брутално преследвана и с всякакви оръжия, младата жена не се отказва от борбата и дори ще бъде подкрепена от съпруга си.