Кралството на планетата на маймуните

National Treasure: Edge of History (2022)

National Treasure: Edge of History
5.813 хил. гласа
Сезон 1
10 епизода
Актьори
Lisette Olivera, Antonio Cipriano, Zuri Reed
Сценарист
Diya Mishra
Снимки
Baton Rouge, Louisiana, USA
Жанр
Екшън, Приключенски
Година
Премиера
Държава
САЩ
Трейлър на National Treasure: Edge of History (2022)
467
Абонирай се за YouTube канала ни
Проследява приключенията на Джес и нейните приятели, които разкриват семейна тайна и скрито съкровище. Те трябва да намерят една от най-известните реликви в историята, която може да промени целия свят.

Джес e млада имигрантка, която си проправя път през живота с различни професии и мечтае един ден да работи в отдел на ФБР. Джес обича да разбива кодове и да решава пъзели. Тя прекарва свободното си време в решаване на задачи заедно с приятелите си.

Един ден съдбата ѝ претърпява неочакван обрат, когато мистериозен непознат и бившия агент на ФБР ѝ дава ключ към вековно съкровище, което може да е свързано с баща ѝ, който е починал, когато тя е била още бебе. Докато Джес има талант да решава пъзели, нейните умения са поставени на изпитание, след като с приятелите си следва поредица от улики, скрити в американски артифакти и забележителности.

Докато Джес се впуска все по-надълбоко в издирването, тя се оказва в надпревара с богат и безмилостен съперник – ловец на съкровища. Едновременно с това е принудена да постави под въпрос лоялността на свой скъп човек. Ще намери ли Джес най-голямото изгубено съкровище в историята и ще разкрие ли най-накрая истината за миналото на семейството си?