Тенет

Братовчедка ми Рейчъл (2017)

617 350 votes
Актьори
Rachel Weisz, Holliday Grainger, Sam Claflin
Режисьор
Roger Michell
Сценарист
Roger Michell, Daphne Du Maurier
Жанр
Драма
Година
2017
Премиера
Държава
САЩ, Англия
Продължителност
1 ч 46 мин
Трейлър на Братовчедка ми Рейчъл (2017)
2 021
Абонирай се за YouTube канала ни
Сирака Филип, планира отмъщение срещу красивата си братовчедка, вярвайки, че тя е отговорна за смъртта на родителя му настойник. Въпреки това, в същото време той изпитва силни чувства към тази тайнствен дама.
Филип е сирак и е опустошен след като разбира, че неговата бащинска приятел e починал. Трябва да пътува до имението на братовчед си Амброуз, който някога е бил като негов баща. Това е човека, който е отдели голяма част от живота си за да се грижи за него. Той трябва да пътува от Италия и да информира съпругата му Рейчъл – загадъчна и очарователна жена, която той подозира за смъртта му. Някои редове в писма Амброуз оставят у Филип подозрения, че бракът, за който е чувал само в писмена форма, има нещо общо със смъртта на неговия родител настойник. Той още повече се усъмнява, когато един ден Рейчъл го кани на среща, от която разбира, че тя не е наследила нищо от съпруга си, защото малко преди смъртта си, той е преписал абсолютно всичко на нея. Това дава допълнителна ярост в отмъщението срещу нея. Но пленяващата Рейчъл бързо грабва сърцето му и желанието за отмъщение изглежда започва да изчезва. Постепенно, обаче, Филип осъзнава, че не всичко е толкова просто, колкото си мислеше, защото новите чувства на любов, които маниакално растат, го карат да мисли друго.
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички