Неукротимият Спирит
Minari

Минари (2020)

7.641 040 votes
Актьори
Steven Yeun, Alan S. Kim, Yeri Han
Режисьор
Lee Isaac Chung
Сценарист
Lee Isaac Chung
Снимки
Oklahoma, USA
Жанр
Драма
Година
2020
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 55 мин
Трейлър на Минари (2020)
216
Абонирай се за YouTube канала ни
Корейско семейство емигрира в САЩ за да изгради ферма. Подложено на по-големи трудности от очакваното, неуспехът и финансовата нестабилност започва да пропукват брака им.

Семейството на 7-годишния Дейвид Йи емигрира от Корея до западното крайбрежие на САЩ. Следващия им ход е да се установят в южната част на САЩ, в щата Арканзас, където Джейкъб и съпругата му Моника мечтаят за собствена ферма. Джейкъб планира да използва земята за земеделие на предимно традиционни корейски зеленчуци, които след това да продава на други емигранти. Но тази идея крие много предизвикателства, както и ще има не по-малко неблагоприятни последствия. Докато децата се борят със скуката и ученето на английски език, съседите са приятелски настроени към новодошлите.

Пристигането на нестандартната баба Сунджа първоначално се превръща в бреме. Опитът за изграждане на ферма се проваля: Моника иска да приключи връзката си, а Джейкъб е отчаян, защото не може да се грижи за семейството си. В този тежък момент бабата се оказва тяхната най-голяма подкрепа.

Филмът е продуциран от Брад Пит и други, които са се вдъхновили от житейската история на режисьора и сценарист Lee Isaac Chung, израснал в семейство на емигранти в малка ферма в Озаркс в щата Арканзас.

Minari е името на растението Oenanthe javanica, което в България е известно като японския магданоз. Според сценариста Lee Chung това за него е едно поетично растение, защото през първите периоди от култивирането привидно умира, преди да стане по-енергично.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички