Тенет

Мъже в черно 4: Глобална заплаха (2019)

5.6103 870 votes
Актьори
Tessa Thompson, Rebecca Ferguson, Chris Hemsworth
Режисьор
F. Gary Gray
Сценарист
Art Marcum, Matt Holloway
Жанр
Sci-Fi, Екшън, Комедия
Година
2019
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 54 мин
Трейлър на Мъже в черно 4: Глобална заплаха (2019)
11 941
Абонирай се за YouTube канала ни
Трейлър на Мъже в черно 4: Глобална заплаха (2019)
Тайния екип, който регулира междугалактическата имиграция на нашата планета, натоварен със задачата да защитава Земята от всички извънземни нарушения, ще трябва да намери предателя, сред своите агенти.

Новото космическо приключение очаква мъжете в черно – тайната организация, която следи за извънземна дейност на Земята. От известно време мъжете в черно защитаваха Земята от извънземни нашественици и други същества от необятната Вселената.

Когато беше малка, Моли само  наблюдаваше как се разрастват агенцията и оттогава е решена да разбере истината за извънземните и мистериозните мъже в тъмни костюми.

Изминали са 20 години, но тя не може да забрави нещата, които е видяла в детството си и за разлика от родителите си, нейната памет не е изтрита. Тя прекарва свободното си време в търсене на тайната организация, която премълчава за всичко това и нейното търсене приключва точно в щаба на MIB в Ню Йорк.

Тя иска да  потегли на лов за извънземни или ако трябва да работи с тях, за да направи планетата по-безопасна. Агент О е впечатлена от разузнавателните умения на Моли и е приветствана да се присъедини към тях, като се превръща в Агент М. Първата ѝ задача я отвежда в Лондон, където тя се обединява с легендарния агент Ейч .

По време на престоя се срещат с Вунгус, член на извънземно кралско семейство. Той придава на агент М ново мощно оръжия, а малко след това е убит в шикозен нощен клуб. Двамата агенти подозират, че някой ги е шпионира и е предал информация за местонахождението на Вунгус. Те трябва да намерят убиеца, преди мощното оръжие да попадне в грешните ръце. Оказва се, че са изправени пред заплаха от международно ниво: нова извънземна форма на живот се разпространява по цялата планета, която може да променя вида, при което да се трансформира във всяко живо същество. Ситуацията се усложнява още повече, защото има по-голям проблем: има къртица в организацията MIB, която трябва да се намери.

Тази четвърта част на филма, ще бъде началото на нова трилогия. Също така ще има и нова история на агентите Ейч и М, а актьорите Томи Лий Джоунс и Уил Смит няма да участват.

Актьорски състав

 • Chris Hemsworth
  Chris Hemsworth
  Крис Хемсуърт
 • Liam Neeson
  Liam Neeson
  Лиъм Нийсън
 • Emma Thompson
  Emma Thompson
  Ема Томпсън
 • Tessa Thompson
  Tessa Thompson
  Теса Томпсън
 • Rebecca Ferguson
  Rebecca Ferguson
  Ребека Фъргюсън
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички