Аквамен 2 и изгубеното кралство

Човек срещу пчела (2022)

Man vs. Bee
6.732 хил. гласа
Сезон 1
9 епизода
Актьори
Rowan Atkinson, Claudie Blakley, Pino Maiello
Сценаристи
Will Davies, Rowan Atkinson
Снимки
London, England, UK
Жанр
Комедия
Година
Премиера
Държава
Англия
Трейлър на Човек срещу пчела (2022)
910
Абонирай се за YouTube канала ни
Тревор се опитва да се отърве от нахална пчела, без да нанася щети на шикозното имение, в което работи. Той се опитва да я прогони с всички възможни средства, резултатът от които е хаос и пълна катастрофа.
Тревор е семеен мъж, чийто живот след разпадането на брака му е достигнал дъното. Отдавна търси работа и най-накрая си намира като домашен помощник на богати хора. От него се изисква да се грижи за огромната и луксозна къща на Нина, докато тя е на почивка. Работата му изглежда лесна и спокойна, докато не се появява неканена гостенка – досадна пчела, която ще превърне живота му в кошмар, а работата му ще завърши с тотална катастрофа. Безстрашният пазач опитва всичко, за да се отърве от насекомото, но то е упорито и не му дава мир. В крайна сметка се налага да прибегне до огнехвъргачката, като унищожава имущество и къщата на Нина. Тревор се озовава в съда, където ще отговаря за действията си, на които трудно може да даде адекватно обяснение. Между него и пчелата се разразява битка. Кой ще спечели?

Главни герои

Тревор иска да докаже на дъщеря си, че може да бъде добър баща, започвайки нова работа.

Нина и Кристиан са богата двойка, които живеят във великолепно имение, пълно с ценни предмети на изкуството. Но най-големият страх на Нина не са те, а че в нейно отсъствие може да се случи нещо с любимото ѝ куче.