Бързи и яростни 9
Lupin

Люпен (2021)

7.561 230 votes
Сезон 1
5 епизода
Актьори
Omar Sy, Ludivine Sagnier, Vincent Londez
Сценарист
George Kay
Снимки
Paris, France
Жанр
Драма, Екшън, Криминален
Година
2021
Премиера
Държава
Франция, САЩ
Трейлър на Люпен (2021)
168
Абонирай се за YouTube канала ни
Диоп иска да отмъсти на богато семейство, което е вкарало баща му в затвора, като открадне от тях скъпа огърлица и направи това с изкусно съвършенство.

Животът на Асан Диоп се преобръща още в детските му години, когато самотният му баща Бабакар е обвинен в тежко престъпление. Предполага се, че е бил шофьорът, който е имигрирал от Сенегал във Франция, след като е откраднал скъпоценната огърлица на семейство Пелегрини. С това обвинение е вкаран в затвора, без надежда за справедливост, където по-късно отнема живота си.

Асан е убеден в невинността на баща си и е решен да разбере истината. 25 години по-късно идва времето за неговото отмъщение. Вдъхновен от романите на Морис Леблан Арсен Люпен Крадецът джентълмен, той иска да измисли план, с който да отмъсти на богатото и влиятелно семейство Пелегрини и всички хора, които са отговорни за смъртта на баща му. Тази негова цел го превръща в мошеник и джентълмен до съвършенство, а с книгите които чете, придобива необикновени умения в занаята. Точно като големия си модел за подражание, Асан краде от богатите и могъщите. Стилът и елегантността играят също толкова важна роля, както и стойността на плячка. Неговият голям шанс за отмъщение е сега, когато въпросното колие се продава на търг и той иска да го открадне.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички