IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови

Внимание: възможно е тези филми да не са православни! Това е сайт за филми, а не за християнство! Тук има филми на всякакви тематики, но нашия сайт не е образователен, а развлекателен. Като достоверен православен сайт, можем да Ви препоръчаме този:  globalorthodoxy.com

Мария Магдалена (2018)

5.8
Биографичен филм за известния библейски разказ за Мария Магдалина, който се стреми да направи хуманистичен портрет на една от най-известните фигури в историята.

Тишина / Silence (2016)

7.2
1638 - няколко свещеника трябва да отидат до Япония, за която се чува, че вярата им се разпада. Тя трябва да убедят правителство, че запазването на християнската вяра е от първостепенно значение.

Бог не е мъртъв / God's Not Dead 2 (2016)

4.5
Учителката Уесли помага на учениците да разберат и оценят историята. Нейната любов към учениците е роден от любовта, която има към Христос и религията. Студента Брук е загубил брат си. Когато той поставя този въпроса за Иисус в ръцете й, се дава началото на съдебна битка която може да й струва кариерата й.

Възкресение / Risen (2016)

Историята на възкресението на Христос, видяно през очите на един от вярващите. Clavius, мощен римски военен трибун и помощникът му Луций са свързани със загадката на изчезналото тяло на Иисус. Филма е Драма, а не исторически.
6.3

Младият Месия / The Young Messiah (2016)

До седем годишна възраст, Исус живя с Йосиф и Мария в Александрия. Неговите родители са скрили раждането му. По-късно той разкрива тайните си за произхода и след като цар Ирод умира, се завръща в Назарет. Филма не е изграден напълно по Библията.
5.6

Синът Божи / Son of God (2014)

Това е историята на Иисус Христос, която е разказана от неговите ученици. Филм за Иисус Христос
5.8