Синът Божи / Son of God (2014)

5.717 150 votes
Актьори
Sebastian Knapp, Amber Rose Revah, Diogo Morgado
Режисьор
Christopher Spencer
Сценарист
Christopher Spencer, Richard Bedser
Снимки
Morocco
Жанр
Драма
Година
2014
Премиера
28 Февруари 2014
Държава
USA
Продължителност
138 мин.
Трейлър на Синът Божи / Son of God (2014)
5 / 5 - 2 vots
855
7
0
Присъединете се към YouTube канала ни
Това е историята на Иисус Христос, която е разказана от неговите ученици. Преди повече от 2 хиляди години се ражда човек, раждането на който се знае предварително от хиляди пророци по цял свят и е писано в книгите на пророците стотици години преди раждането му. Иисус Христос има необяснима сила, която той използва за да върши добро и лекува хората.

Интересни сведения и обяснения за Библията

Нетленните мощи на св. Александър Свирски (1448-1533)

Вече са изминали близо 5 века, а тялото на Александър Свирски е все така непокътнато – то не се разлага! Науката не може да даде обяснение на този феномен.

Тогава Господ Бог даде на човека дълбок сън, и той заспа; и взе едно от ребрата му И Господ Бог създаде жената от реброто, което взе от човека

До преди време, когато е нямало съвременна медицина, малко хора са вярвали в това. Сега това може да се тълкува по друг начин „дълбок сън” – упойка, а „създаде жената от реброто, което взе от човека” напреднали етапи в клониране или генна модификация.

Привържениците на теориите, че Иисус Христос е бил извънземен, твърдо подкрепят тези сведения. Има много подобни, но също така, когато има и теории които гласят обратното: науката обяснява създаването на света с няколко теории, като при всички тях има нещо което е не може да се обясни: там науката поставя Бог.

Една от теориите за създаване на света – Големия взрив, разказва как всички елементи и частици са били на едно място (газовете на звездите), те са се експлодирали, като по този начин цялата маса от елементи се пръска по цялата вселена и се образуват множество по-малки части – планети и слънца. Науката не може да обясни каква е причината за експлозивната – материя, която е стояла вечно на едно място, в един момент експлоатира.

Цитати от Библята

 Мир ви оставям; Моя мир ви давам; Аз не ви давам както светът дава. Да се не смущава сърцето ви, нито да се бои.

 Защото всяка твар е като трева и всичката й слава като цвят от трева; тревата изсъхва и цветът й окапва, но Словото Божие трае до века

Всеки, който се моли Господи, дай ми смирение, трябва да знае, че моли Бога да изпрати някой, който да го наскърби” . Искаш да растеш? Бъди готов за редица изкушения.

Добави ревю