Бог не е мъртъв / God's Not Dead 2 (2016)

4.310 990 votes
Актьори
Melissa Joan Hart, David A.R. White, Jesse Metcalfe
Режисьор
Harold Cronk
Сценарист
Cary Solomon, Chuck Konzelman
Снимки
Little Rock, USA, Arkansas
Жанр
Драма
Година
2016
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
2 ч
Бюджет
7,623,662
Трейлър на Бог не е мъртъв / God's Not Dead 2 (2016)
8 777
Абонирай се за YouTube канала ни
Учителката Уесли помага на учениците да разберат и оценят историята. Нейната любов към учениците е роден от любовта, която има към Христос и религията. Студента Брук е загубил брат си. Когато той поставя този въпроса за Иисус в ръцете й, се дава началото на съдебна битка която може да й струва кариерата й.

Изправени пред общество, разделено на политика и религия, младите християни ще се изправят пред предизвикателството да защитят своите права и своите личности пред най-голямата арена в политиката, а именно Върховния съд. В един нормален час по история, учителката Грейс Уесли отговаря на въпроса на своя ученичка, без да съзнава че думите и могат да бъдат използвани срещу нея. Тъй като някои от учениците и не я разбират правилно, те разгласяват за случката, в която Грейс е употребила името на Христос по време на час. Това може да и коства не само кариерата, но и репутацията на християнка.

„Бог не е мъртъв 2”, подобно на предната част ще ни разкаже историите на млади християни, които ни показват какво означава за тях християнството в днешното обременено общество.