Лоши момчета 4: Всичко или нищо

Привидения в къщата (2023)

Haunted Mansion
643 хил. гласа
Актьори
LaKeith Stanfield, Owen Wilson, Rosario Dawson
Режисьор
Justin Simien
Сценарист
Katie Dippold
Снимки
New Orleans, Louisiana, USA
Жанр
Драма, Комедия
Година
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
2 ч 03 мин
Трейлър на Привидения в къщата (2023)
4 188
Абонирай се за YouTube канала ни
Трейлър на Привидения в къщата (2023)
Семейство се местни в стара къща, в която се оказва че има духове. Те започват комедийна борба срещу тях с всички възможно средства.

Самотната майка Габи и синът ѝ се преместват в красиво старо имение, което са купили на изумително ниска цена. Те искат да започнат нов живот, но забелязват, че нещо не е наред с къщата.  Скоро се оказва, че сградата е истинска къща с духове. Те наемат не най-добрите експерт по свръхестествените сили – овдовял учен и не особено успешен експерт в тази сфера, медиум от френския квартал, намръщен историк, и всичко необходимо за да отърват къщата от злите духове. Но това няма да бъде лесна задача, тъй като имението е пълно с души и свръхестествени обитатели, които нямат намерение да го напускат. Духовете няма да се дадат толкова лесно и планът на колоритния екип не върви както им се иска. Проблемът е, че смъртта ги дебне зад всеки ъгъл и ако не успеят да спрат проклятието, рискуват и те да останат там завинаги.

Римейк на едноименния филм от 2003 г., който е вдъхновен от тематични паркове като Disney Land и Disney World. Концепцията на атракции, превърнали се във филми е вече доказана с поредицата Карибски пирати.

Първоначално проектът беше обявено през 2010 г. След дълги отлагания производството на филма започна едва през 2021 г..

С участието на

  • Owen Wilson
    Owen Wilson
    Оуен Уилсън
  • Jamie Lee Curtis
    Jamie Lee Curtis
    Джейми Лий Къртис