Повелителят на дракони
Happily

Happily (2021)

5.31 950 votes
Актьори
Natalie Morales, Joel McHale, Natalie Zea
Режисьор
BenDavid Grabinski
Сценарист
BenDavid Grabinski
Жанр
Комедия, Криминален
Година
2021
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 36 мин
Трейлър на Happily (2021)
61
Абонирай се за YouTube канала ни
Щастливия брак на двойка е разклатен от конспирация, която първо ги поставя в екзистенциална криза, а накрая замесва в убийство.

И заживели щастливо (2021)

Том и Джанет след 14 години брак, все още не могат да държат ръцете си далеч една от друга. Техните приятели обаче не одобряват това и особено ги критикуват, обвинявайки ги в публичен показ на привързаност. Те не могат да преодолеят хорските приказки и когато бурята от ценни житейски съвети става непоносима, въпросът се повдига на дневен ред. Подведени от абсурдните критики, дойката поставя под въпрос отношенията си от 15 години насам. След вечеря с непознати те изпадат в екзистенциална криза. Странно и дори съмнително, точно в този период са посетени от непознат, който твърди че работи за града в социалния сектор и иска да им предложи решение: той им дава 2 инжекции, с който на сутринта ще се събудят както всички останали без проблеми. Докато се опитват да вземат решение, те са поканени на парти, за което от куртоазия не отказват. Не партито се случват прекалено много събития за една нощ, защото се оказват затворени в луксозно имение с непознати, които също имат въпросните инжекции. В центъра на мистерията застава убийство, за което би трябвали някой от празнуващите да е отговорен.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички