Семейни кютеци (2019)

Актьори
Dwayne Johnson, Florence Pugh, Lena Headey
Режисьор
Stephen Merchant
Сценарист
Stephen Merchant
Снимки
Santa Clarita, USA, California
Жанр
Драма, Комедия
Година
2019
Премиера в България
01 Март 2019
Държава
USA, UK
Трейлър на Семейни кютеци (2019)
5 / 5 - 1 vot
181
1
0
Базиран на невероятната и сърцераздирателна история, в която децата на бивш борец получават възможности да изпробват таланта си в WWE, който ще бъде веднъж в живота им.
Рики Найт е бивш борец и изтънчен гангстер, който се оттегля от стария си криминален живот и сега печели парите си в състезания по борба. Той живее със съпругата си Джулия и децата Зак и Рая, но никак не му е лесно, защото участва в състезания, като обикаля малки стадиони, разпръснати в цялата срана.

Зак и Рая винаги са мечтали за голяма кариера и един ден някогашните деца ще имат възможността да докажат своите умения в WWE. Те ще участват в подготвителни състезания в най-голямата организация в спорта, която е създала звезди като Скалата. Една мечта в семейството им може да се сбъдне, защото на пътя му застава Скалата. Скоро Рая осъзнава, че тя може да направи големия скок, но брат ѝ не!

Когато Рая печели в конкурса, тя трябва да напусне своето сплотено семейство и да се изправи пред този нов живот. Тя поема пътуването, което я кара да поглежда дълбоко в себе си, да се бори за семейството си и в крайна сметка да докаже на света, че което я прави различна, е нещо, което може да я направи звезда.

Главни актьори
 • Lena Headey
  Lena Headey
  Лина Хийди
 • Dwayne Johnson
  Dwayne Johnson
  Дуейн Джонсън
 • Florence Pugh
  Florence Pugh
  Флоренс Пу