Смърт край Нил

Птицата земетръс (2019)

5.911 840 votes
Актьори
Alicia Vikander, Kenichi Masuda, Kiki Sukezane
Режисьор
Wash Westmoreland
Сценарист
Wash Westmoreland, Susanna Jones
Снимки
Tokyo, Japan
Жанр
Драма, Криминален
Година
2019
Премиера
Държава
Англия, Япония, САЩ
Продължителност
1 ч 47 мин
Трейлър на Птицата земетръс (2019)
759
Абонирай се за YouTube канала ни
Люси, Лили и фотографа Тейджи са обвързани в любовен триъгълник. Но когато Лили изчезва безследно и е обявена за мъртва, подозренията падат върху Лили. Самата тя има загадъчно минало, за което никога не иска да говори.

Earthquake Bird (2019)

Токио през 1989 г. Люси е загадъчна млада жена с болезнено минало, която живее сама в Япония. Един ден тя среща красивия местен фотограф Тейджи, с когото скоро влиза в любовна връзка. Зареждайки я с положителна енергия, тя започва да забавя на минало си и пред нея се отварят нови хоризонти. Но когато Люси среща наивната емигрантка Лили, която се преплита в новия ѝ живот, внезапно рисуваната от нея картина, започва да се руши, формирайки се експлозивно любовно трио. Лили изведнъж изчезва и освен това се смята за мъртва. Люси е разследвана като основна заподозряна.

Чрез полицейския разпит, който следва и нейните неуловими реакции, ще разберем жизненоважното ѝ пътуване – от отчужденото си семейството в Англия до връзката с фотографа Тейджи, чрез сложното ѝ приятелство с изчезналата Лили.

Основата се на едноименния роман на писателката Сузана Джоунс, събитията в който се развиват в Токио от 90-те години. В него две жени се влюбват в един и същ мъж и разбира се очакват опасни последици.

С участието на

  • Alicia Vikander
    Alicia Vikander
    Алисия Викандер
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички