Повелителят на дракони
Debris

Отломки (2021)

6.54 740 votes
Сезон 1
13 епизода
Актьори
Riann Steele, Norbert Leo Butz, Jonathan Tucker
Сценарист
J.H. Wyman
Снимки
Vancouver, British Columbia, Canada
Жанр
Sci-Fi, Драма
Година
2021
Премиера
Държава
САЩ
Трейлър на Отломки (2021)
219
Абонирай се за YouTube канала ни
Извънземен кораб се е разбил в Земята. Неговите отломки за разпилени по западното полукълбо с неочаквани сили и свойства.

Тайнствени извънземни обекти и част от космически кораб са паднали на Земята. Създава се международна агенция, която трябва разбере от какъв характер са тези отломки и техните физични свойства. Британският агент на МИ6 Финола и американския агент на ЦРУ Брайън се сближават за да открият фрагментите и останките от разбит извънземен апарат, които са паднали по западното полукълбо.

Докато Финола е всеотдайна към работата си, тя е изградила интуиция и усещане към най-малките детайли, то Брайън е точно обратното – самоуверен и решителен. За да решат пъзела, трябва да се научат да се доверяват и взаимно да се допълват.

Всяка от тези останки има неочаквани свойства, мощни сили и често опасни ефекти върху хората. Но освен тях и други се фокусират върху търсенето на частите от разбилия се кораб, за да ги използват за своите тъмни цели.

Сериалът е замислена от Джей Х. Уайман, който има опит в научната фантастика със сериали като Експериментът и Почти човек.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички