Тенет

Най-мрачният час (2017)

7.4166 610 votes
Актьори
Gary Oldman, Kristin Scott Thomas, Lily James
Режисьор
Joe Wright
Сценарист
Anthony McCarten
Снимки
Bicester Aerodrome, Oxfordshire, Bicester
Жанр
Драма, Исторически
Година
2017
Премиера в България
Държава
Англия, САЩ
Продължителност
2 ч 05 мин
Трейлър на Най-мрачният час (2017)
3 508
Абонирай се за YouTube канала ни
През 1940 г., когато Хитлер потегля към Англия, техния министър-председател е на поста от няколко дена и трябва да вземе трудно решение - дали да се присъединя към нацистите, за да запази страната или да се бори за свободата на народа си?

Darkest Hour (2017)

На 10 май 1940 по време на Втората световна война, армията на Хитлер тръгва към Западна Европа, а в това число атаката на Обединеното кралство изглежда неизбежна. Точно тогава са изминали само няколко дена от новия наследник, министър-председателя Невил Чембърлейн, който е изправен през трудна задача. Начело на Англия той трябва да избере дали да встъпи в митно споразумение с нацистка Германия или да бъде твърд с войските си и да брани независимост и свобода? Докато крал Джордж VI, се е потопил дълбоко в партийни интриги, Чърчил е септичен срещу него, единствено неговата жена му помага за по-нататъшното решение.

Докато британската армия е блокирана в Дюнкерк, той трябва да се бори в най-тъмните си часове, като премиер е длъжен да освободи народа си от предстоящата нацистката инвазия. Трябва да се изправи срещу собствената си партия, като водач на една нация, която може да промени хода на историята.

Актьорски състав

  • Lily James
    Lily James
    Лили Джеймс
  • Gary Oldman
    Gary Oldman
    Гари Олдман
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички