Аквамен 2 и изгубеното кралство

Пепеляшка (2021)

Cinderella
4.445 хил. гласа
Актьори
Camila Cabello, Nicholas Galitzine, Billy Porter
Режисьор
Kay Cannon
Сценарист
Kay Cannon
Снимки
Blackpool, England, UK
Жанр
Комедия, Фантастика
Година
Премиера
Държави
Англия, САЩ
Продължителност
1 ч 53 мин
Трейлър на Пепеляшка (2021)
4 292
Абонирай се за YouTube канала ни
Историята за Пепеляшка, която ще бъде разказана по един нетипичен съвременен начин, защото на пътя на любовта застават амбициите на младата жена.

След смъртта на баща си Пепеляшка (Камила Кабело) живее с мащехата си и двете ѝ гадни дъщери. Вместо да бъде част от семейството, Пепеляшка трябва да живее в мазето и да върши домакинската работа. Тя обаче има големи мечти: иска да шие дрехи и да ги продава в собствен магазин. Получава неочаквана помощ от феята Fab и дори пристига на кралския бал, където не само аристократичните дами забелязват приказната ѝ рокля, но и самия принц Робърт е пленен от красотата ѝ. Любовта се носи във въздуха, но Пепеляшка не иска да отменя плановете си за магазин и да превърне мечтата си в реалност.

Традиционната приказка Пепеляшка, която вече е адаптирана няколко пъти, ще бъде интерпретирана и реализирана като музикална комедия. Зад продукцията застават певицата Камила Кабело с водещата роля и Били Портър, който ще замества феята кръстница от оригиналната история.