Рая и последният дракон
Christopher Robin

Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух (2018)

7.369 320 votes
Актьори
Ewan McGregor, Bronte Carmichael, Hayley Atwell
Режисьор
Marc Forster
Сценарист
Ernest Shepard, A.A. Milne
Снимки
Windsor Great Park, Berkshire, Windsor
Жанр
Анимация, Комедия, Приключенски
Година
2018
Премиера в България
Държава
Англия, САЩ
Продължителност
1 ч 44 мин
Трейлър на Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух (2018)
4 187
Абонирай се за YouTube канала ни
Кристофър Робин, най-добрият приятел на Мечо Пух, е пораснал. Той вече няма детски фантазии и пренебрегва някогашното си семейства поради работата си. В най-трудните моменти, се случва неочакваното и се появяват въображаемите му детски приятели, които му позволяват да преоткрие красотата на живота
Кристофър Робин, момчето, което обичаше да се впусне в приключенията с бандата си от живи и очарователни плюшени животни, се е разраснал в работата си и започва да загубва контрол на живота си. Сега синът на създателя на известния детски герой Мечо Пух, се е превърнал в семеен мъж и бизнесмен с големи отговорности. Вече не е малко момче от историите за Мечо Пух. Отдавна е пораснал и е напуснал вълнуващото си детство. Той е женен за Евелин и имал малка дъщеря Мадалин. За съжаление, със застаряването си, неговият специален подарък – въображението е изгубен. Докато има доста монотонен живот с шефа си Джайлс, фантастичните фигури от детството му не искат да бъдат забравени. И така, един ден той получава неочакваното посещение от Пух, мечката, с когото той е споделял игрите от детството си. По този начин в животът му ще се възстанови изгубеното щастие, което някога е имал. Щастливо и любезно дете, което някога е бил все още съществува вътре в него.

С участието на

 • Chris Pratt
  Chris Pratt
  Крис Прат

Всички части

 1. Сбогом Кристофър Робин (2017)
  Сбогом Кристофър Робин (2017)
 2. Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух (2018)
  Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух (2018)
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички