Бързи и яростни 9
Chaos Walking

Живият хаос (2021)

5.718 060 votes
Актьори
Tom Holland, Daisy Ridley, Mads Mikkelsen
Режисьор
Doug Liman
Сценарист
Christopher Ford, Patrick Ness
Снимки
Montréal, Canada, Québec
Жанр
Sci-Fi, Приключенски
Година
2021
Премиера
Държава
САЩ, Канада, Хонг Конг
Продължителност
1 ч 49 мин
Трейлър на Живият хаос (2021)
987
Абонирай се за YouTube канала ни
В една колонизирана от хората планета, наречена Нов свят, човечеството не се развива по план: мрачна тайна е унищожила всички жени, а малкото останалите мъже страдат от странен вирус, който не може да бъде избегнат.

Тод Хюит живее в един отдалечен свят на планета колонизирана от човечеството, наречена Нов свят. Той е последното момче и най-младият жител на планетата, в която всички жени са изчезнали, а мъжете са под въздействие на мистериозен шум – поток от образи, думи и звуци, с който могат да доловят мислите на останалите. За свое учудване се среща с Виола, която не само че е жена, но около нея е абсолютна тишина. След нейното тежко кацане на тази планета, тя се намира далече от родината си. Двамата се захващат с дешифрирането на тайните на Новия свят, но ужасени от мрачната реалност, те решават да напуснат града Прентистаун, което няма да бъде лесно, защото безмилостния кмет и хората му искат Виола на всяка цена. Докато разгадават тайните на колонизираната планета, то задържането на тайните си един от друг, се оказва доста трудно.

Chaos Walking се основава на едноименната поредица от научно-фантастични на американския автор Патрик Нес. Трилогията се състои от The Knife of Never Letting Go (2008), Ask and Answer (2009) и Monsters of Men (2010).

Междувременно Робърт Земекис (Форест Гъмп) трябваше да бъде режисьор, но в крайна сметка неговата роля зае Дъг Лима (На ръба на утрешния ден).

 

Chaos Walking (2021) Poster

С участието на

  • Tom Holland
    Tom Holland
    Том Холанд
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички