Смъртта може да почака
Candyman

Кендимен (2021)

6.221 320 votes
Актьори
Yahya Abdul-Mateen II, Nathan Stewart-Jarrett, Teyonah Parris
Режисьор
Nia DaCosta
Сценарист
Win Rosenfeld, Jordan Peele
Снимки
Chicago Illinois, USA
Жанр
Трилъри, Ужаси
Година
2021
Премиера в България
Държава
САЩ, Канада, Австралия
Продължителност
1 ч 31 мин
Трейлър на Кендимен (2021)
1 127
Абонирай се за YouTube канала ни
Продължение на филма на ужасите от 1992 г, в който легендарния убиец се появява, ако някой изрече името му 5 пъти. Убиеца е призован неволно от художник, който не вярва в легендата, а вместо това иска да я превърне е картина.

Дълго време жителите на малък район в Чикаго се страхуваха от легендарния убиец с кука, който се появява, когато се произнесе пет пъти името му пред огледалото. Десетилетия по-късно всичко това е останало в миналото и почти никой не чувал историята. Сега кварталът е напълно променен и по нищо не прилича с онзи, който е бил.  Той се е разраснал- създадени са луксозни апартаменти, населявани от хиляди жители, които не знаят за тъмното му минало.

Художникът Антъни живее тук с приятелката си Браяна. Докато кариерата му почти е спряла, той се натъква на историите за митичния Кандиман. Той се спуска все по-дълбоко в тъмните детайли зад призрачната история, надявайки се да вдъхне нов живот на своите картини. Изведнъж когато няколко души са убити брутално, по всичко личи, че призрачния човек с куката отново се е завърнал. Изглежда че някогашните мрачни истории предстоят да се повторят. Скоро Антъни научава истинската легендата за бруталния Кандиман, с когото се е запознал като малко дете, защото преди 28 години той беше отвлечен от убиеца, но спасен от студентката Хелън Лайл.

Продължение на едноименния филм на ужасите от 1992 г., сценария на който е написан от Clive Barker. Друг негов известен филм е Хелрейзър от 1987 г. В съвременната продукция ще има някои значителни промени, но Barker отново участва в изграждането на сценария.

Кендимен (2021) Плакат

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички