Бързи и яростни 9
Boss Level

Шеф на място (2021)

6.925 490 votes
Актьори
Frank Grillo, Naomi Watts, Mel Gibson
Режисьор
Joe Carnahan
Сценарист
Eddie Borey, Chris Borey
Снимки
Atlanta, Georgia, USA
Жанр
Sci-Fi, Екшън
Година
2021
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 34 мин
Бюджет
$45 000 000
Трейлър на Шеф на място (2021)
304
Абонирай се за YouTube канала ни
Рой е затворен в един и същ повтарящ се ден, в който всеки ден умира. Да се измъкне, ще се сблъска със зловещ правителствен проект.

Горно ниво (2021)

Ветеранът на Delta Force Рой Пулвър е попаднал във времеви цикъл, което на ясен език означава, че всеки се повтаря деня на убийството му. Понякога продължава по-дълго, понякога по-кратко. Но без значение дали е прострелян, намушкан или взривен – краят винаги е един и същ: Рой умира.

Но бившият агент на специалните части открива улики за таен правителствен проект, който може да разнищи загадката на преждевременната му и повтаряща се смърт. Рой трябва да преследва полковник Клайв (Мел Гибсън), могъщият ръководител на правителствената програма и надхитри опитни безмилостни убийци, които непрекъснато го убиват, за да опазя тайната от него. Само така ще може да излезе от безкрайния цикъл, да спаси жена си Джема (Наоми Уотс) и да живее утрешния ден.

Актьорски състав

  • Mel Gibson
    Mel Gibson
    Мел Гибсън
  • Annabelle Wallis
    Annabelle Wallis
    Анабел Уолис
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички