Monster Hunter: Филмът
The Map of Tiny Perfect Things

The Map of Tiny Perfect Things (2021)

6.87 530 votes
Актьори
Kathryn Newton, Jermaine Harris, Kyle Allen
Режисьор
Ian Samuels
Сценарист
Lev Grossman
Снимки
Fairhope, Alabama, USA
Жанр
Фантастика
Година
2021
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 38 мин
Трейлър на The Map of Tiny Perfect Things (2021)
50
Абонирай се за YouTube канала ни
Марк и Маргарет се намират във времеви-пространствен цикъл, в който техния ден се повтаря непрекъснато. След като намират своето съвършено и взаимно щастие, възниква големият въпрос: трябва ли да търсят изход от странния затвор?

Карта на перфектните моменти (2021)

Марк е напълно нормален тийнейджър, но въпреки това има необикновен живот. Той е заседнал в повтарящ се времеви цикъл. Всеки ден се събужда в един и същ ден и преживява една и съща последователност от събития отново и отново. Ако за друг това би било кошмар, Марк го приема доста лесно. Този живот без отговорност всъщност носи много предимства. 

Но един ден всички тези рутини се променят, когато среща мистериозната Маргарет и разбира че тя също е заседнала в това изкривено времеви пространство. Преживявайки едни и същи приключения, двамата се сближават. Те се опитват да намерят всички тези малки неща, с които да създадат един абсолютно съвършен ден. След като изграждат тази рядко вероятна връзка, идва големият въпрос: ако най-накрая биха могли да излязат от този странен затвор, ще искат ли да го направят?

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички