Зубрачките (2019)

7.281 140 votes
Актьори
Kaitlyn Dever, Jessica Williams, Beanie Feldstein
Режисьор
Olivia Wilde
Сценарист
Sarah Haskins, Emily Halpern
Снимки
Los Angeles, USA, California
Жанр
Комедия
Година
2019
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 42 мин
Трейлър на Зубрачките (2019)
5 563
Абонирай се за YouTube канала ни
Две момичета в деня преди дипломирането си осъзнават ужасна истина, че са учили токова много, че не са успели да се забавляват. Те решават да направят всичко възможно, за да превърнат своята бал, в една толкова епична вечер, че да компенсира 4-те години усилия, които са полагали.

Ейми и Моли са вманиачен в оценките и академични суперзвезди. Те са сред най-добрите ученици през 4-те учебни години. Вместо да се събират и забавляват със своите съученици, те неуморно учат, за да кандидатстват в добър университети. Стремежите за бъдещата университетска кариера не остават напразно, защото са след малкото приети в престижен университет. Проблемът който следва, е през следващите години няма да бъдат с любимите си приятели. В навечерието на завършването си те осъзнават, че са учили много, а преживяли твърде малко. Наистина ли годините на младостта са вече приключили, а те не са се насладили? Докато са заравяли носове в учебниците, никога не са се забавлявали, така както останалите.

С наближаването на дипломирането, двете момичета са решили да направят това, което досега да пропуснали. Те искат да покажат на своите съученици и на самите себе си, че не са само две вманиачено в четенето момичета, а знаят как се купонясва. Ето защо в нощта на бала, те ще вкусят от всичко, включително алкохол, мъже и забавления без край! В една-единствена нощ те искат да наваксат всичко, което са пропуснали. Но колко забава можеш да има само в една нощ?