Кунг-фу панда 4

Вещиците от Мейфеър (2023)

Mayfair Witches
6.212 хил. гласа
Сезон 1
8 епизода
Актьори
Alexandra Daddario, Tongayi Chirisa, Jack Huston
Сценарист
Anne Rice
Жанр
Ужас, Фантастика
Година
Премиера
Държава
САЩ
Трейлър на Вещиците от Мейфеър (2023)
2 449
Абонирай се за YouTube канала ни
Млада жена (Александра Дадарио), открива, че е наследница на семейство вещици и е преследвана от зловеща сила. Това е разказ за женската сила и смъртоносните последици от нашите решения.

Животът на младата Роуън (Александра Дадарио) от Сан Франциско един ден напълно се променя, когато осиновителката ѝ умира. Сега тя е решена да разбере повече за истинския си произход, за майка си Диърдър Мейфеър и за необичайните сили, които изглежда притежава.

Роуан открива, че е потомка на фамилията Мейфеър от Ню Орлиънс – семейство вещици. Най-накрая разбира, защо винаги се е чувствала различна. Докато все още не може да контролира силите си, тя трябва да се изправи и срещу зловеща сила в лицето на мистериозният Лашер – могъщ дух, който може да променя формата си и винаги е преследвал вещиците от семейство Мейфеър.

Сериалът е разработен за канала AMC и е базиран на романите от трилогията “Вещиците от Мейфеър” на американската писателка Ан Райс. Това е вторият сериал от вселената, разработена от AMC, наречена Безсмъртна вселена (Immortal Universe), която се състои от различни адаптации на романите на Ан Райс. През октомври 2022 г. Интервю с вампир става първият сериал, който поставя началото ѝ.

С участието на

  • Alexandra Daddario
    Alexandra Daddario
    Александра Дадарио