Лоши момчета 4: Всичко или нищо

Коледна история по Коледа (2022)

A Christmas Story Christmas
6.719 хил. гласа
Актьори
Peter Billingsley, River Drosche, Erinn Hayes
Режисьор
Clay Kaytis
Сценаристи
Peter Billingsley, Nick Schenk
Снимки
София, България, Унгария
Жанр
Комедия
Година
Премиера
Държави
САЩ, Мексико, Унгария, Канада
Продължителност
1 ч 38 мин
Трейлър на Коледна история по Коледа (2022)
733
Абонирай се за YouTube канала ни
Питър Билингсли се завръща в ролята, която е накарала децата от всички възрасти да очакват коледната сутрин както никоя друга.
Историята се развива през 70-те години и следва главния герой от филма Коледна история (1983) Ралфи Паркър, който се завръща в предишния си дом. Той вече е баща на семейство и иска децата му да имат толкова вълшебна Коледа, колкото е имал той някога. Планира не само да прави компания на овдовялата си майка за Коледа, но и да се срещне с брат си Ранди. Ралфи иска да се погрижи семейството да има толкова хубава Коледа, колкото по времето, когато баща му е бил жив. Но за да направи това трябва да се справи с всички трудности, които празника носи със себе си. Той среща стари приятели и се сблъсква с красиви, но и болезнени спомени, като например трябва да се помири със спомените за починалия си баща.

Продължение на филма от 1983 г., в който тогава малкия Ралфи, вече е възрастен човек и отново е въплътен от актьора Питър Билингсли. Общо 5 актьора от първата част се завръщат. Основните снимки са правени в София и Унгария, за да се пресъздаде къщата от първия филм.

Още през 2012 г. филмът получи продължение, чието действие трябваше да се развива 6 години след оригинала, в което младежа Ралфи си пожелава кола. Въпреки това, поради 30-годишната разлика между оригинала и втората част, сюжета е променен.