Yoga Hosers (2016)

4.311 270 votes
Актьори
Lily-Rose Depp, Johnny Depp, Harley Quinn Smith
Режисьор
Kevin Smith
Сценарист
Kevin Smith
Снимки
Los Angeles, USA, California
Жанр
Комедия, Ужаси
Година
2016
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 28 мин
Бюджет
5,000,000
Трейлър на Yoga Hosers (2016)
234
Абонирай се за YouTube канала ни
Две момичета без да искат да отключили древно зло, което е стояло години наред в магазина, където работят. Те ще се бият с армия от чудовища, а в битката ще има помага легендарния ловец Гай.

Две тийнейджърки, Колет и McKenzie са най-добрите приятелки. Това са две ентусиазирани момичета, които след училище работят в супермаркета в Манитоба. Те прекарват свободното си време на своите смартфони. Те са поканени на важна среща на най-популярното момичета в гимназията. Точно тогава, те откриват древно зло отдавна погребано в техния магазин за хранителни стоки, което заплашва да съсипе не само тяхното училище, но дори и целия град. Те са нападнати от армия от чудовища. На тях им помага един легендарен ловец от Монреал – Guy Lapointe.

След Бивни (2014) , това е втория филм на Кевин Смит от трилогията True North. Въпреки, че Бивни беше под всякаква критика, леко казано, трудни може да се намерим по-глупав филм, от новия ще очакваме повече. И двата са на теми канадските митове и легенди. Но във всеки един сюжет е поставен човек, който ще спаси света.

С участието на

  • Johnny Depp
    Johnny Depp
    Джони Деп