Yoga Hosers (2016)

4.39 680 votes
Актьори
Johnny Depp, Stan Lee, Kevin Smith
Режисьор
Kevin Smith
Сценарист
Kevin Smith
Снимки
Los Angeles, USA, California
Жанр
Комедия, Ужаси
Година
2016
Премиера
29 Юли 2016
Държава
USA
Продължителност
88 мин.
Бюджет
5,000,000
Трейлър на Yoga Hosers (2016)
185
2
0
Присъединете се към YouTube канала ни
Две момичета без да искат да отключили древно зло, което е стояло години наред в магазина, където работят. Те ще се бият с армия от чудовища, а в битката ще има помага легендарния ловец Гай.
Две тийнейджърки, Колет и McKenzie са най-добрите приятелки. Това са две ентусиазирани момичета, които след училище работят в супермаркета в Манитоба. Те прекарват свободното си време на своите смартфони. Те са поканени на важна среща на най-популярното момичета в гимназията. Точно тогава, те откриват древно зло отдавна погребано в техния магазин за хранителни стоки, което заплашва да съсипе не само тяхното училище, но дори и целия град. Те са нападнати от армия от чудовища. На тях им помага един легендарен ловец от Монреал – Guy Lapointe.

След Бивни (2014) , това е втория филм на Кевин Смит от трилогията True North. Въпреки, че Бивни беше под всякаква критика, леко казано, трудни може да се намерим по-глупав филм, от новия ще очакваме повече. И двата са на теми канадските митове и легенди. Но във всеки един сюжет е поставен човек, който ще спаси света.

Добави ревю