Бивни / Tusk (2014)

5.340 220 votes
Актьори
Haley Joel Osment, Michael Parks, Justin Long
Режисьор
Kevin Smith
Сценарист
Kevin Smith
Жанр
Ужаси
Година
2014
Премиера
19 Септември 2014
Държава
USA
Продължителност
102 мин.
Трейлър на Бивни / Tusk (2014)
3 / 5 - 1 vot
223
0
0
Хауърд е пуснал обява че предлага една стая на хора които им трябва квартира,  но без наем. Podcast Wallace  решава да приеме офертата без да подозира че това е капан. Хауърд е решил да направи експеримент и да превърне човек в морж.
В психо филма „Бивни”, ние ще видим до къде може да стигнат действията на умопомрачен психопат, както и избора които правят хората, които са останали без пари и трябва да направят първите стъпки в изграждането на по-добър живот и не на последно място – успешна кариера.

В началото ние се запознаваме с Podcast Wallace, който пътува от Америка и има желание да се срещне с интересни хора, да чуе техните истории и да види техни съдби. Тези идеи го свързват със стар моряк, от който намира обява за квартира, която няма да му струва нищо. Единственото, което иска бившия морят, е някоя да чуе невероятните му истории за корабокрушение. Още при първото пристигане в дома му, журналиста Wallace е зашеметен от бившия моряк, когато пият по чака чай. След няколко часа, Wallace се събужда и разбира че е бил упоен, а намеренията на Хауърд са съвсем други – той иска парче по парче, да го транспортира в морж!

В главната роля
  • Johnny Depp
    Johnny Depp
    Джони Деп