Бивни / Tusk (2014)

5.341 260 votes
Актьори
Haley Joel Osment, Michael Parks, Justin Long
Режисьор
Kevin Smith
Сценарист
Kevin Smith
Жанр
Ужаси
Година
2014
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 42 мин
238
Хауърд е пуснал обява че предлага една стая на хора които им трябва квартира,  но без наем. Podcast Wallace  решава да приеме офертата без да подозира че това е капан. Хауърд е решил да направи експеримент и да превърне човек в морж.

В психо филма „Бивни”, ние ще видим до къде може да стигнат действията на умопомрачен психопат, както и избора които правят хората, които са останали без пари и трябва да направят първите стъпки в изграждането на по-добър живот и не на последно място – успешна кариера.

В началото ние се запознаваме с Podcast Wallace, който пътува от Америка и има желание да се срещне с интересни хора, да чуе техните истории и да види техни съдби. Тези идеи го свързват със стар моряк, от който намира обява за квартира, която няма да му струва нищо. Единственото, което иска бившия морят, е някоя да чуе невероятните му истории за корабокрушение. Още при първото пристигане в дома му, журналиста Wallace е зашеметен от бившия моряк, когато пият по чака чай. След няколко часа, Wallace се събужда и разбира че е бил упоен, а намеренията на Хауърд са съвсем други – той иска парче по парче, да го транспортира в морж!

С участието на

  • Johnny Depp
    Johnny Depp
    Джони Деп