Вещиците

Завръщането (2015)

8690 710 votes
Актьори
Leonardo DiCaprio, Will Poulter, Tom Hardy
Режисьор
Alejandro G. Iñárritu
Сценарист
Alejandro G. Iñárritu, Mark L. Smith
Жанр
Драма, Приключенски
Година
2015
Премиера в България
Държава
САЩ, Хонг Конг, Тайван
Продължителност
2 ч 36 мин
Трейлър на Завръщането (2015)
8 572
Абонирай се за YouTube канала ни
Във филма Завръщането един изследовател, който е бил нападнат от мечка, е осваве от екипа си без помощ, защото никой не предполага, че той може да оцелее
Вдъхновен от истински събития, филма The Revenant улавя епично приключение на оцеляването и изключителната сила на човешкия дух на един човек. В началото на 19-ти век в експедиция на неизследвана американска пустиня. Легендарният ловец Hugh Glass (Leonardo DiCaprio) е заедно с капитана си и неговия екипаж, трябва да досегнат  река Мисури. Glass е нападнат от мечка гризли. Животът му е в опасност, а хората от екипа му смята, че е невъзможно да оцелее. Дори най-близкия му довереник Джон Фицджералд и младият Джим Бриджър го оставя на произвола на съдбата. Никой от тях не вярва, че може да оцелее, ако трябват да го носят със себе си, ще изгубят ценно време. Изненадващо е, че той се държи и не умира, и планира отмъщение на своите приятели. Изоставен, без оръжия и оборудване, с огромна болка и счупен крак, той успя да оцелее.

Актьорски състав

  • Tom Hardy
    Tom Hardy
    Том Харди
  • Leonardo DiCaprio
    Leonardo DiCaprio
    Леонардо ди Каприо
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички