Убийство за Оскар

Уинкс: Мистерия от дълбините / The Mystery of the Abyss 2014

6640 votes
Актьори
Alberto Bognanni, Domitilla D'Amico, Letizia Ciampa
Режисьор
Iginio Straffi
Сценарист
Iginio Straffi, Giovanni Masi
Жанр
Анимация
Година
2014
Премиера
Държава
Италия
Продължителност
1 ч 23 мин
Трейлър на Уинкс: Мистерия от дълбините / The Mystery of the Abyss 2014
1 616
Абонирай се за YouTube канала ни
Това е третата част на анимационния филм Winx Club в който феите ще трябва да се бия с злата нимфа Politea. Но за да влязат в тази неравностойна битка те трябва да се заредят с повече енергия, от колкото в момента притежават.
Феите от Клуб Уинкс се завръщат със страховита мистерия, която ще ви държи в напрежение до последната минута! Злите Трикси се обединяват с могъщата вещица Politea, откривайки, че има начин да победят и да се защитят от феите веднъж завинаги. За да бъдат непобедими, те трябва да открият перла, скрила в дълбините на безкрайния океан. Макар съвсем малка, тази перла притежава огромна сила и всеки, който я притежава би бил недостижим. Злите феи, обаче, забравят, че срещу тях застават добрите с най-силното оръжие на света – любовта. Блум е твърдо решена да намери перлата преди враговете си и нищо не може да я спре. Феите от Уинкс нямат и минута за губене, защото трябва да спрат врага преди да е станало прекалено късно. И опасната битка започва…
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички