Закрилникът 2 (2018)

6.798 530 votes
Актьори
Denzel Washington, Ashton Sanders, Pedro Pascal
Режисьор
Antoine Fuqua
Сценарист
Michael Sloan, Richard Wenk
Жанр
Екшън
Година
2018
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
121 мин.
Бъди в час с киното!
Абонирай се за YouТube канал ни
Трейлър на Закрилникът 2 (2018)
4.4 / 5 - 29 vot
15 764
"Те убиха моя приятелка, така че аз ще убия всеки един от тях. Съжалявам, че това мога да го направя само веднъж". Дензъл Уошингтън се връща в действие в ролята на Робърт Маккол. Той е обещал да се бори за справедливостта и ще прави това, каквото и да му коства, колкото и трябва да убива. Търсенето му на отмъщение ще го отведе в Турция, за да спаси отвлечено момиче.

Закрилникът, Робърт Маккол остави бившата си професия, специален агент под прикритие, като инсценира смъртта си, защото наистина заслужаваше да се пенсионира. В предната част, той се натъкна на жена в беда, на която не можа да откаже помощ, понеже такива са неговите принципи. Той се сблъска с руската мафия и корумпираната полиция в Бостън.

Във втората част той вече е разбрал, че няма почивка за човек от неговия калибър и уменията които притежава. И така, той отново се намесва в борбата между слабите и силните за да изравни силите и да гарантира справедливост.

Негова приятелка Сюзън Плъмър, която някога е работила за правителството е отвлечена и убита, а МакКол има само една цел: кърваво отмъщение. С помощта на колегата си той се стреми да намери виновника, разкривайки заговор …
Филма следва характера на предната част: от режисьора Антоан Фукуа. Отново е вдъхновен от телевизионния сериали на 80-те години, създаден от Ричард Линдхайм и Майкъл Слоун, защитникът на Ню Йорк.

С участието на

 • Denzel Washington
  Denzel Washington
  Дензъл Уошингтън

Всички части

 1. Закрилникът (2014)
  Закрилникът (2014)
 2. Закрилникът 2 (2018)
  Закрилникът 2 (2018)