Капитан Марвел 2

Закрилникът 2 (2018)

The Equalizer 2
6.7176 хил. гласа
Актьори
Denzel Washington, Ashton Sanders, Pedro Pascal
Режисьор
Antoine Fuqua
Сценаристи
Michael Sloan, Richard Wenk
Жанр
Екшън
Година
2018
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
2 ч 01 мин
Трейлър на Закрилникът 2 (2018)
18 611
Абонирай се за YouTube канала ни
"Те убиха моя приятелка, така че аз ще убия всеки един от тях. Съжалявам, че това мога да го направя само веднъж". Дензъл Уошингтън се връща в действие в ролята на Робърт Маккол. Той е обещал да се бори за справедливостта и ще прави това, каквото и да му коства, колкото и трябва да убива. Търсенето му на отмъщение ще го отведе в Турция, за да спаси отвлечено момиче.

Закрилникът, Робърт Маккол остави бившата си професия, специален агент под прикритие, като инсценира смъртта си, защото наистина заслужаваше да се пенсионира. В предната част, той се натъкна на жена в беда, на която не можа да откаже помощ, понеже такива са неговите принципи. Той се сблъска с руската мафия и корумпираната полиция в Бостън.

Във втората част той вече е разбрал, че няма почивка за човек от неговия калибър и уменията които притежава. И така, той отново се намесва в борбата между слабите и силните за да изравни силите и да гарантира справедливост.

Негова приятелка Сюзън Плъмър, която някога е работила за правителството е отвлечена и убита, а МакКол има само една цел: кърваво отмъщение. С помощта на колегата си той се стреми да намери виновника, разкривайки заговор …
Филма следва характера на предната част: от режисьора Антоан Фукуа. Отново е вдъхновен от телевизионния сериали на 80-те години, създаден от Ричард Линдхайм и Майкъл Слоун, защитникът на Ню Йорк.

С участието на

 • Denzel Washington
  Denzel Washington
  Дензъл Уошингтън

Всички части

 1. Закрилникът (2014)
  Закрилникът (2014)
 2. Закрилникът 2 (2018)
  Закрилникът 2 (2018)
 3. Закрилникът 3: Последна част (2023)
  Закрилникът 3: Последна част (2023)