Черната вдовица

Не гасете светлината / Lights Out (2016)

6.3111 860 votes
Актьори
Teresa Palmer, Maria Bello, Gabriel Bateman
Режисьор
David F. Sandberg
Сценарист
David F. Sandberg, Eric Heisserer
Снимки
Sweden
Жанр
Ужаси
Година
2016
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 21 мин
5 843
Ребека има дете, което е преследвано от някакво свръхестествено същество, което някога е преследвало и нея, когато е била малка. За да защити детето си, трябва да събере достатъчно смелост и да го спре.

Загасени светлини

Когато Ребека е била малко момиченце, както всички други деца и тя е имала своите страхове. При всяко едно изгасване на светлините на нея са и се случвали много странни и зловещи събития. След като е пораснала и се е превърнала в една красива млада дама, тя е започнала да приема спомените от детството си като един обикновен детски страх, но когато същите неща започват да се случват на по-малкия и брат, Ребека ще трябва да се сблъска отново с този проблем в образа на страховито създание. Въпреки, че чудовището се появява само при пълна тъмнина, то винаги успява да нанесе купища вреди за малкия период от време. По някаква странна причина, злобното свръхестествено създание е свързано със семейството на Ребека и ще продължава да ги тормози, освен, ако тя не открие начин, с който да го спре.

 

Други имена:

Загасени светлини

 

С участието на

  • Teresa Palmer
    Teresa Palmer
    Тереза Палмър
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички