Господари на съдбата (2016)

Актьори
Петър Димитров, Мартин Асенов, Дели Добрева
Режисьор
Мартин Асенов
Сценарист
Мартин Асенов
Снимки
София
Жанр
Криминален
Година
2016
Премиера в България
Държава
България
Трейлър на Господари на съдбата (2016)
871
Абонирай се за YouTube канала ни
Живота на двама братя, които са поели пътя на наркотиците и престъпността в името на една цел – парите. В един момент, двамата се озовават в различни мафии, които воюват помежду си. В личен план, имат една и съща жена, която използва любовните си игри и интриги, за повече пари и власт.
Фокусът на филма е върху амбициите и злобата, които започва да следват човек, когато той иска да постигне целите си и детските мечти, които се погубват по целия този път. Това е конфликта между морала и престъпността, която не познава това. Понякога действителността е по-лоша от представите ни, а властта и парите започват да погубват хората, заставят ги един срещу друг, в един враждебен свят, който погубва приятелите, липсват чувства като искреност и любов. Това е трагедията група млади хора по пътя към техните стремежи.
Всичко това можем да видим в живота на двама братя, който са поели различни посоки, но е един момент, те се пресичат. Радо е бивш затворник, който е решил да поправи грешките си и да започне начисто. Брат му Мартин е решел да направи всичко в името на интересите си, той е изпълнен с омраза, не обича хората, за него те са средство да постигне целите си. За това той дори обвинява брат си за смъртта на тяхната майка.
Той е лидер на малка наркогрупа, която води война с група, лидера на която е Петър. Въпреки, че те са врагове имат един и същ шеф. Проблемите около Мартин нарастват, когато Петър е напът да привлече неговия брат в своята банда. В този момент омразата между тях се увеличава и започват да се превръщат във врагове. Още повече, когато е замесена и една жена, на име Виктория, която също като тях, прави фатални грешки за да получи повече пари и независимост.