Хана Джон-Камен

Хана Джон-Камен
Hannah John-Kamen
Дата на раждане
07 Септември 1989
Роден град
Anlaby, Англия
Възраст
31
Националност
Англия
Богатство
$ 3 мил.
Височина
1.68
Първи филм
Dark Souls (2011)
Най-добър филм
Игра на тронове
Най-лош филм
Томб Райдър: Първа мисия

Признанието, особено във филмовата индустрия, е любопитно нещо. Някой актьор може най-накрая на изпъкне с името си, главно в излъчване на новини, премиери или празнуване на филмов проект, при което хората мислят за него като за новодошъл на сцената. Въпреки това, един по-задълбочен поглед в тяхната филмография ще покаже, че те всъщност се показват в големи проекти в продължение на много години, но поради някаква причина, никога не получават признанието, което заслужават. Това е една повтаряща се история, която се случва на много знаменитости, включително Хана Джон-Камен, която чрез проекта през 2018 г., Ант-мен и осата доведе популяризирането ѝ сред масовата аудитория.

Кариерата на Хана обаче има участия в големи проекти като Игра на тронове, Черното огледало, Междузвездни войни: Силата се пробужда. След придобиването на тези роли, много хора ще искат да знаят коя е Хана Джон-Камен. Нейните актьорски изяви показаха, че в бъдеще ще продължи да се появява във филмови и телевизионни екрани. Прочетете по-долу за да научите за тези холивудска звезда.

 

Коя е Хана Джон-Камен?

Във вените на Хана се смесват нигерийска и норвежка кръв. Нейния баща е работил като съдебен психолог, а майката ѝ е бивш модел. Артистизъм на Хана се проявява в ранна възраст. Британската звезда винаги е искала да се занимава в сферата на забавлението и най-вече с актьорската индустрия. Светлият и запомнящ се облик на момичето, съчетан с откритите таланти, я заведоха в Националния младежки театър в Лондон, където няколко години е усъвършенствала уменията си. Не е посещавала редовен колеж, а е посещавала училището по изкуства. Веднага след неговото завършване, тя се появява в 6 шоута включително Black Mirror. Вече, когато не е обременена от отговорността на училищната структура, Хана поема главната роля за мюзикъл Viva Forever в театър Пикадили. За съжаление, тази пиеса беше посрещната с негативни отзиви, но за щастие индивидуалното ѝ изпълнение намери много похвали от театралните критици.

След време, Хана се отърсва от разочарованието на първата си пиеса и продължи да участва в други проекти, като взе главната роля в Ловци на глави. Тя влиза в сериала  през 2015, преди да изиграе ролята си в телевизионния гигант, Игра на тронове. Тя беше Орнела, една от вдовиците на Дош Халейн в сезон 6 на шоуто. Въпреки популярността на сериала, тя нямаше достатъчно време да блесне. През същата година посети и хит серията на Netflix – Черното огледало.

2018 може да се счита за годината на нейния пробив, която започна с появата си в рестартирането на видеоиграта Tomb Raider. Хана започна да получава признанието си сред критиците на филма на Стивън Спилбърг, Играч първи приготви се. Във филм, който се смята за един от по-малко зрелищните творби на Стивън Спилбърг, тя се открои. Тя прекъсна своята пробивна година с продължението на Ant-Man.

Погледът на филмографията ѝ показва, че те има широк диапазон от жанрове и различни герои, както и такива от фантастичен тип, гарантират че тя ще се появи на много екрани за години напред.

Макар и да не показваше личния си живот пред обществеността, тя потвърди, че се е срещала с Джулиан Стивънс, телевизионен продуцент.

Днес момичето е напълно погълнато от кариерата, без да се разсейва от други въпроси. Дори личният живот на актрисата остава на заден план.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички