Убийците на цветната луна

Желание (2023)

Wish
Актьори
Chris Pine, Alan Tudyk, Ariana DeBose
Режисьори
Chris Buck, Fawn Veerasunthorn
Сценаристи
Chris Buck, Jennifer Lee
Снимки
The Walt Disney Studios, Burbank, California, USA
Жанр
Анимация, Комедия, Приключенски
Година
Премиера в България
Държава
САЩ
1 276
Абонирай се за YouTube канала ни
В Дисни филма Желание Аша се отправя на епично пътешествие през различни светове, от което зависи спасяването на нейния народ.

Аша е 17-годишно остроумно оптимистично момиче с голяма преданост и загриженост към близките си. Тя живее в Розас – царство, в което буквално всяко желание може да се сбъдне. В момент на отчаяние тя отправя своето желание към небесата, на което отговаря космическа сила: малка топка с безкрайна енергия, наречена Звезда. Въпреки че Звездата е малко проблематична и сложна, тя се впуска в пътешествие през различни светове заедно с Аша и нейния козел Валентино, за да спаси царството и хората, които обича. Заедно те се изправят срещу най-големия враг и доказват, че желанието на един решителен човек, съчетано с магията на звездите, може да направи чудеса.

Филмът излиза на големия екран като част от честванията на 100-годишнината на Дисни. Символът на звездата на желанията се появява и във филми като Пинокио, Питър Пан, Принцесата и жабокът.

Режисьор на филма е ветерана на Дисни Крис Бък (Замръзнало кралство и Покахонтас), а художественият стил ще съчетава компютърна с ръчно рисувана анимация.

С участието на

  • Chris Pine
    Chris Pine
    Крис Пайн